Heidi Spåbæk​

Fagveterinærsygeplejerske i ledelse
Medejer, administrerende direktør og Fagveterinærsygeplejerske i ledelse.

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Bygholm Dyrehospital og var elev 1994 -1997. Efter endt uddannelse prøvede jeg kræfter med blandet praksis, men vendte ‘hjem’ til Bygholm Dyrehospital i 2005. 
I foråret 2007 blev jeg udnævnt til mellemleder og blev det styrende led mellem personale og ledelse, hvilket også indebærer ansvaret for ansættelse og uddannelse af vores personale. Jeg er samtidig onkologisk sygeplejerske og hjælper Helle med kemopatienterne.

I 2022 blev jeg medejer af Bygholm Dyrehospital og fungerer nu som administrerende direktør.

 

Faglige interesser og arbejdsopgaver

Meget af dagen går med administrative opgaver, herunder personaleledelse og  vores kvalitetsstyringssystem ISO Dyrlægen.
Derfor tager jeg ikke mere ret stor del i de daglige behandlinger af vores patienter og er heller ikke så synlig i venteværelset. Men jeg synes dog stadig det er rart at komme ud og hilse på vores patienter og klienter, og giver derfor gerne en hånd med hvis der mangles hjælp i skranken, med telefonen eller i operationsstuen.

 

Lidt om mig

Født i Middelfart, men flyttede hurtigt til Horsens hvor vi har boet siden.
Bor i Horsens med mand, 2 børn, Labradoren Molly, katten Hugo og hestene Caron og Ella.
Mine piger begyndte at ride for mange år siden, det greb om sig og nu er vi alle 3 ivrige ryttere og min mand er trofast tilskuer.

 

Efteruddannelse

Jeg har taget en efteruddannelse i personaleledelse ved CPH West i 2008-2009. I 2015-17 har jeg taget uddannelsen fagveterinærsygeplejerske i ledelse.Jeg deltager gerne ved smådyrskongressen BSAVA i Birmingham, samt mange andre ledelseskurser og kurser og møder for praktikansvarlige.