Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Dyrlægevagt 2018-12-13T13:13:02+00:00

Vagt telefon: 70 22 15 99

Uden for normal åbningstid træffes vagthavende dyrlæge på ovenstående nummer.

Følgende dyrlæger indgår i vagtsamarbejdet:

Islandsvej 18
8700 Horsens

Silkeborgvej 156, Lund
8700 Horsens

Gl. Århusvej 18, Tvingstrup
8700 Horsens

Bjerrevej 375
8783 Hornsyld

Sønder Molgervej 52
8700 Horsens

Plutovej 1
8722 Hedensted

Rådhusgade 20
8740 Brædstrup

Hvem er vi ?

Horsens Dyrlægevagt er en sammenslutning af private dyrehospitaler og dyreklinikker. Vagtsamarbejdet er primært oprettet for at hjælpe de tilsluttede klinikkers faste klienter i aften- og nattetimerne samt i weekender og på helligdage.

Hvorfor er vi her ?

Fordi der er et behov for dyrlægehjælp døgnet rundt – året rundt. Og fordi en enkelt klinik ikke i længden kan stå effektivt til rådighed 24 timer i døgnet.

Hvad kan vi tilbyde ?

Vi kan tilbyde hjælp til akut syge eller tilskadekomne hunde, katte, fugle og mindre kæledyr.
Alle klinikkerne i sammenslutningen er udrustet med moderne udstyr til førstehjælp, genoplivning, narkose og kirurgi. Vagthavende dyrlæge har altid mulighed for brug af røntgen og ultralydsscanner.

Hvem kan få hjælp ?

Alle dyreejere kan henvende sig til vagten – i første omgang telefonisk.
Vagten er en akutvagt, det vil sige, man kan, hvis det ønskes blive overført til egen dyrlæge næstfølgende hverdag. Uanset hvad man vælger, tilsendes egen dyrlæge udskrift af journalen for at sikre bedst mulige efterbehandling.

Hvad koster det ?

Konsulation, der ydes udenfor normal arbejdstid, bliver takseret med aften-, nat- eller weekendtillæg. Operationer og behandlinger udført i vagten pålægges desuden et vagttilæg. Dertil kommer betaling for medicin, engangsartikler og forbindsmateriale.
Betaling sker kontant, med DAN-kort eller check i forbindelse med behandlingen. Indlægges patienten til viderebehandling, betales ved afhentning af dyret.

Hvordan får man fat i dyrlægevagten ?

Man får forbindelse med den vagthavende dyrlæge ved at ringe til sin sædvanlige dyrlæge. Her vil den automatiske telefonsvarer oplyse vagthavende dyrlæges telefonnummer.
Man skal altid kontakte vagthavende dyrlæge telefonisk, inden man henvender sig på dyrehospitalet eller klinikken – så undgår man at køre forgæves eller at spilde kostbar tid i en nødsituation.

Gør det noget, hvis man laver en aftale og alligevel ikke kommer ?

Har du truffet en aftale, som du alligevel ikke ønsker at benytte, bedes du straks ringe og give besked. Det samme gælder, hvis du bliver forsinket. I modsat fald er vagthavende dyrlæge berettiget til honorar for forgæves ventetid.

Kan man også ringe og få et godt råd ?

Dyreejere kan ringe og rådføre sig med vagthavende. En telefonkonsultations koster det halve af en konsultation.
Men tænk på, at dine spørgsmål måske ikke behøver svar midt om natten – med mindre du står i en akut situation. Dyrlægerne, der påtager sig vagtforpligtigelserne, har alle en travl arbejdsdag på en af de tilsluttede klinikker ved siden af.

Vi håber, af dette giver tilstrækkelig information om vagtsamarbejdet i Horsens. Er der spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe til os.