Freja: Broholmer med guld i

​Freja er en Broholmer fra 2011. Hun fik i sommeren 2016 pludselig halthed som skiftede rundt fra ben til ben. Varede under 24 timer. Da det kom på tredje ben, så blev hun undersøgt for alle mulige infektionssygdomme, men alt var fint. Da det ramte fjerde gang, så kom hun i fuld røntgen og man fandt spondylose. To hårdt angrebne led thorakalt og lumbalt.

Frejas ejer valgte at prøve Goldtreat, som blev til 14 ampuller i alt, da alle led imellem de hårdt angrebne skulle behandles også. Hun kom samtidig på Hills Metabolic Mobility foder. Den første forandring var, at hun nu rystede sig. Havde ikke opdaget at hun var holdt op, men lagde mærke til, at det kom igen.

​Der var en mærkbar forbedringer i hendes aktivitetsniveau over de næste 6 måneder, hvor hun pludselig kunne følge med de andre hunde. på tur og løb spontant rundt i haven selv. Det er faktisk kun gået fremad siden. Tidligere blev der knurret, hvis en af de andre hunde ville lege eller kom til at skubbe til hende, men nu deltager hun gerne i leg. På dage med kulde, blæst eller regn har hun stor glæde af en back on track dækken, men hun er medicin- og smertefri.

I dag kan man ikke se forskel på hende og hendes 3 årig datter, når de glade løber og leger i haven eller der kommer en fremmed kat på grunden. Freja kan sagtens følge med de andre i fuldt løb uden gener bagefter.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​