Onkologi

Kan cancer behandles?

På dette spørgsmål er der intet entydigt svar. Nogle cancerformer er forholdsvis godartede og kan helbredes med operation. Andre kan være ondartede i varierende grad, hvorfor det er nødvendigt med supplerende undersøgelser, før der gives et svar. Først når der er sikker viden om cancerens type og udbredelse, kan der gives en vurdering af mulighederne for behandling og forventet udkomme.

Behandlingen af cancer kan både være kirurgisk og medicinsk. Men ved nogle cancerformer er aflivning den eneste måde, hvorpå vi kan hjælpe dyret ud af dets sygdom.

Onkologi på Bygholm Dyrehospital

Her på Bygholm Dyrehospital ønsker vi at kunne hjælpe vores patienter, der er ramt af cancer bedst muligt. Derfor tilstræber vi at tilbyde de diagnostiske tiltag, der i samråd med klienterne, kan give det bedste grundlag til at træffe beslutning om behandling af den individuelle patient.

Hvem foretager kræftbehandlingen?

For at forbedre vores viden og muligheder om diagnostik og behandling af cancer, har dyrlæge Helle Johansen taget en treårig efteruddannelse inden for onkologi.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​