​Om det var skæbnen at, Vi i august 2020 fik indleveret to små søde hankillinger med en uges mellemrum vides ikke - men det må det næsten være. De faldt begge hurtigt til og både os på dyrehospitalet samt vores klienter har så meget glæde af vores to søde klinikkatte Herluf og Magle.

Herluf

Herluf er vores store smukke mørkstribede hankat, som holder det store overblik i skranken og på kontorerne. Han udnytter alle muligheder for, at få en god lur. Et af hans favoritsteder er midt på skranken hvor, han våger over dankortterminalen og er sikret en masse nus og kærlighed fra vores søde klienter. Og hvis vi flytter os fra en stol, er der stor chance for at han har overtaget pladsen når man kommer tilbage 2 minutter senere.

Magle

Magle er vores søde og frække lillebror, som altid er på jagt efter lækker mad i skranken. Rundt på foderhylderne har vi små foderskåle med foder i, hvis de er tomme eller der er fyldt det ”forkerte” foder i, er han mand for, at sørge for sig selv. Magle er derved også grunden til at vores vådfoderposer er buret inde, da han er ekspert i at splitte dem til atomer, for at få indholdet ud.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​