Så er de snart klar til at rejse – desværre...

​Ih altså Freddie, hvor tiden dog fræser af sted.

Jeg synes lige hvalpene har fået ormekur de små pus. Men inden man får set sig om og sat pennen til papiret igen, så er de faktisk store børn, der meget snart skal forlade hjemmet og ud til deres nye familier.

Hvalpene er chippet, stambøger er bestilt, så formalia er på plads. Det er altså gået stærkt..

Nu skal de snart hjemmefra

Hvalpene bor nu i et stor dejligt indelukke i alrummet. Her er jeg og resten af familien i god kontakt med dem hele tiden uden, at vi konstant behøver at blive overfaldet af dem. De får lov at patte mig en enkelt gang hver anden dag. Ikke fordi jeg synes det er særligt skægt, men mor Mette er bange for, at der kan komme noget yverbetændelse, hvis mine patter bliver alt for knudrede og spændte. Derudover afviser jeg dem ret kontant, når de jagter mig for, at stjæle en lille tår.

Det var vældig sjovt at se dem ude i haven første gang. Det var en hel ny verden, der åbnede sig for dem, og alligevel var de ganske uimponerede og gik straks i gang med, at udforske det hele. Det er dejligt at se, at de er så frimodige.

Kødben

De har også fået deres første kødben. Det var noget de kunne bruge, nej hvor de suttede og smaskede. Udover at det i en kort periode har givet far Gustafs tæer og snørebånd lidt fred, er det ikke for ingenting han siger, at det unikt bedste man selv kan gøre som hund for, at holde sine tænder er, at gnave kødben

Heldigvis var der også et til mig. Jeg må indrømme, at mine tænder så farlige ud efter 1½ måned på hvalpemad. Men bare et ben, så kan jeg fremvise en glitrende hvid perlerække igen.

Og opskriften en gang til!: Man køber en okse rørknogle (lårben f.ex). Den koger man i 15 minutter, så fedtet skummes af knoglemarven. Så er der efter afkøling et festmåltid klar til servering. Brug aldrig varmebehandlede knogler dvs knogler fra ovn, grill eller pande. De er livsfarlige! De er totalt ufordøjelige og så splintrer de i spidse skarpe stykker.

Selvfølgelig er der mange små hunde specielt terriere, der ikke gider kødben – ejendommelig indstilling – og der er også dem, der danner så meget tandsten, at kødben ikke er nok. Hos dem er det faktisk allerede ved at være nu, at man skal lære dem at blive undersøgt i hovedet og få pudset omkring tænderne, så man senere kan komme i gang med tandbørstningen..

Vandrende Vovser

Det var dejligt at være med på Vandrende Vovser et par timer Freddie. Tænk at slippe hjemmefra børneflokken for en stund sammen med andre voksne og så komme rundt om søen på sådan en forårsdag. Og så oven i købet med masser af godbidder fra rare Ane fra Hills. Det var et fint arrangement Line og Pernille havde lavet.

Påskeferie

Nu er vi taget på påskeferie. Det er dejligt at være heroppe i klitten og få lov til at strække ud på stranden. Børnene er gevaldig begejstrede for at gemme sig i marhalmen og for at grave små huller. Jo de skal nok blive gode!

Far Gustaf skal hjem og arbejde i påske weekenden, men vi andre får da heldigvis lov at være her hele påsken, men så er der heller ikke mange dage tilbage Freddie. Allerede fredag bliver de hentet af deres nye familier. IT Trofast skal oven i købet helt til Norge, så hun skal også til at lære et nyt sprog!

Vi beholder heldigvis Isabella, så er vi 4 i flokken igen, nemlig mor Emma, søster Frida, mig og så min datter Isabella. Vores lille flok har jo været lidt amputeret siden mormor Chili døde 14,5 år gammel sidste forår.

Jo nu er det forår, og det bliver en dejlig sommer.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​