Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Goldtreat – lokal guldbehandlling 2019-06-19T11:30:28+00:00

Lokal guldbehandling

Slidgigt er en udbredt lidelse hos både vore hunde og katte. Behandlingen retter sig primært mod, at afhjælpe de smerter som slidgigten medfører.
Igennem mange år har guldbehandling været en del af den vifte af muligheder, der har været i behandling af disse smerter.

Tidligere blev effekten af guldbehandlingen betragtet som en form for akupunkturbehandling, men nu har man løst gåden om, hvorfor og hvordan guldbehandling virker.

Virkningsmekanismerne bag guldbehandling

Når man ilægger 24 karats guldstøv ind i, eller omkring et led, der er angrebet af slidgigt, sker der en afgivelse af guldioner (positivt ladede guldpartikler), der udøver effekt i det omgivende væv.
Det har vist sig, at guldionerne har en såkaldt antiinflammatorisk virkning, og dermed hæmmer de processer i immunforsvaret, der udløser smerter ved slidgigt.

Hvorved adskiller Goldtreat sig fra almindelig guldbehandling

Ved Goldtreatbehandlingen opslemmes guldstøvet i en speciel væske der injiceres ind i de ramte led.

Når man benytter guldstøv så har de enkelte guldpartikler en stor overflade i forhold til størrelsen og dermed en bedre smertestillende virkning.

Hvordan foregår Goldtreat guldbehandling

Selve guldbehandlingen foregår under sedation, en afslappende indsprøjtning indgivet i en muskel. Det sikrer at patienten sover og ikke mærker behandlingen.

Området over de led, der skal behandles, klippes og rengøres, og ved hjælp af en kanyle, injiceres det opslemmede guldstøv i eller omkring leddet.

Herefter vækkes patienten af narkosen og er klar til at tage hjem samme eftermiddag.

Læs hvordan Goldtreat hjalp broholmeren Feja

Hvor lang tid går der, før virkningen af Goldtreat kan ses

Det er individuelt, hvor lang tid der går, før effekten af behandlingen sætter ind. I de fleste tilfælde kan den smertestillende effekt ses efter en til to uger, men der kan af og til gå længere tid.

I nogle tilfælde kombineres guldbehandlingen med ACP behandling

Pris på Goldtreatbehandling

Prisen på behandlingen afhænger af antallet og typen af led.

De fleste behandlinger kan udføres for 6.000 – 12.000 kr.inkl. moms

Læs mere om Goldtreat på:

www.goldtreat.com