Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Vores butik 2018-12-13T12:54:19+00:00

Reception og butik

Det første du møder når du går ind af døren hos os, er vores reception og butik. Her har vi et bredt udvalg af hunde- og kattefoder, samt diverse petshopartikler.

Vi lægger vægt på varer af høj kvalitet og har derfor i denne anledning fået et økologisk hjørne af butikken med senge, kæledyrslegetøj og aktivitetslegetøj lavet af et miljøvenligt og genbrugeligt materiale.

Vores hunde- og kattesenge er ligeledes af høj kvalitet og som noget nyt har vi indgået en aftale med et firma, som laver helsemadrasser til primært hunde – altså trykaflastende madrasser, som især for den gigtplagede hund vil være medvirkende til hundens ve og vel.

Aktivitetslegetøj generelt er vi store tilhængere af og har et større udvalg.

Konsultation

I konsultationen foregår indledende undersøgleser, optagelse af sygehistorie, vaccinationer, orientering om sygdomsforløb og omkostninger.

Behandlingsafsnittet

På behandlingsafsnittet foregår den daglige behandling af indlagte patienter. Det er desuden her, at vi laver de mere omfattende undersøgelser og behandling af patienter i anæstesi(tandrens, ørerens). Det er også her patienterne gøres klar til operation.

Operationsstue

I operationsstuen udføres alle former for operationer.

Veterinærsygeplejerskerne overvåger anæstesien og ud over at bruge øjne og ører får de hjælp hertil af overvågningsudstyr der hjælper med at monitorere:

  • Puls
  • Blodtryk
  • Vejrtrækning
  • Iltindhold
  • Kuldioxid