Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Regitze Møller-Nissen 2021-09-02T13:47:58+00:00

Regitze Møller-Nissen

Dyrlæge

Regitze Nissen

Uddannet dyrlæge ved KU-SUND januar 2016 og startede på Bygholm Dyrehospital i februar 2016.

Faglige interesser

Har en særlig interesse i hjertesygdomme hos hund og kat, og varetager sammen med Gustaf Valentiner-Branth det daglige arbejde med hjertepatienterne. Interessen for hjertepatienterne opstod allerede på dyrlægestudiet, hvor jeg skrev speciale om hjertesygdomme hos Broholmere (Projekt Broholmerhjerte), i samarbejde med KU-SUND, Broholmerselskabet og Gustaf Valentiner-Branth.

Efterfølgende har jeg været på efteruddannelse i hjertesygdomme, og er opstartet en Masteruddannelse ved Luxembourg Universitet.

Er desuden en del af Kardiologigruppen Øresund, der er et fagligt fællesskab i Sverige og Danmark for dyrlæger med interesse i hjertesygdomme.

Jeg har en international certificering i akupunktur. En egenskab der især udnyttes til optimering af smertebehandlingen på patienter med kroniske smerter. Sammen med fagveterinærsygeplejerske i genoptræning, Sanne Dinesen arbejdes der tæt med smertepatienterne, hvad enten der er efter store operationer eller grundet gigtforandringer i leddene.

Efteruddannelse

Kursus i veterinær akupunktur: ”IVAS Basic Course in Veterinary Acupunture” fra september 2015 til maj 2016. Certificeret veterinær akupunktør sommer 2017

Kursus i veterinær osteopati sommer 2017

Påbegyndelse af masteruddannelse i hjertesygdomme ved ESAVS, Luxembourg Universitet sommer 2018. Forventes færdiguddannet senest 2025

Fritid og privat

Jeg er født og opvokset i Horsens.

Jeg bor sammen med min kat, Atila og mine høns.