Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Personale 2022-03-10T14:10:24+00:00

Personale

På Bygholm Dyrehospital er vi 18 engagerede medarbejdere der hver især bidrager til at give vores patienter en god og behagelig oplevelse, når de er her i kortere eller længere tid. Vi er i dag seks dyrlæger som har specialiseret sig i en lang række fagspecifikke områder, så vi kan behandle (og ikke mindst forebygge) de fleste problemstillinger der kan opstå blandt mindre husdyr.

Helle Johansen
Helle JohansenDyrlæge
Dyrlægeeksamen 1997
Assisterende dyrlæge på Bygholm Dyrehospital 1998.
Medejer af Bygholm Dyrehospital fra 2005.
Peter Kierk
Peter KierkDyrlæge
Uddannet dyrlæge 1982. Efter uddannelsen i halvandet år i landpraksis i Nord- og Sønderjylland.Ansat på Bygholm Dyrehospital i 1983 og har lige siden udelukkende beskæftiget mig med hunde-, katte- og andre kæledyrs sygdomme.
Gustaf Valentiner-Branth
Gustaf Valentiner-BranthDyrlæge
Dyrlægeeksamen 1969.
Efter 5 år på dyrehospital og i landpraksis etableret Bygholm Dyrehospital i 1974.
Fra 1974 -1989 i kompagniskab med Knud Steensborg, fra 1989 med Peter Kierk og fra 2005 med Helle Johansen.
Regitze Møller-Nissen
Regitze Møller-NissenDyrlæge
Uddannet dyrlæge ved KU-SUND januar 2016
Har som studerende været ansat på Universitetshospitalet for Produktionsdyr og Heste fra januar 2014 til januar 2016. Ansat på Bygholm Dyrehospital fra 2016.
Nicoline Nordgaard
Nicoline NordgaardDyrlæge
Uddannet dyrlæge i 2013 fra KU SUND. Ansat på Bygholm Dyrehospital i 2017.
Har en stor faglig interesser i kirurgi, oftalmologi, men har haft et bredt fokus inden for intern medicin.
Christine Mose Iversen
Christine Mose IversenDyrlæge
Uddannet dyrlæge fra KU SUND i januar 2020 og har herefter brugt de første 8 måneder af mit dyrlægevirke hos Hornsyld Dyrlæger. Ansat på Bygholm Dyrehospital november 2020.

Faglige interesser

Jeg interesserer mig især for den medicinske patient og ønsker at dygtiggøre mig yderligere i denne retning.

Derudover interesserer jeg mig meget for samspillet mellem dyr og mennesker. For mig er det vigtigt, at vores dyr indgår som en integreret del af familien, og dette kræver kendskab til dyrenes adfærd. Jeg har en del erfaring med netop dette, idet jeg er ved at uddanne mig til familiehunde- og rallyinstruktør gennem Danmarks civile Hundeførerforening.

Heidi Spåbæk
Heidi SpåbækFagveterinærsygeplejerske i ledelse
Ansat som veterinærsygeplejerske på Bygholm dyrehospital i 2005. Tidligere elev på dyrehospitalet mellem 1994 og1997. Heidi er Onkologisk sygeplejerske og hjælper Helle Johansen med kemopatienterne.
I foråret 2007 udnævnt til mellemleder og er nu det styrende led mellem personale og ledelse. Det indebærer også ansvaret for ansættelse og uddannelse af vores veterinærsygeplejerskeelever.
Sanne Dinesen
Sanne DinesenFagveterinærsygeplejerske i rehabilitering
Uddannet som veterinærsygeplejerske på Bygholm dyrehospital 2005. Ansat som sygeplejerske efter eksamen.
Siden jeg blev udlært har jeg arbejdet med genoptræning af hund og kat, hvilket er min store interesse. Jeg holder mig hele tiden opdateret og fornyer mig gennem diverse kurser og uddannelser indenfor rehabilitering. Arbejdet med hund og kat, efter skade eller operation, deres funktion og anatomi vil altid være et område i udvikling.
Line Kronborg
Line KronborgFagveterinærsygeplejerske i anæstesi
Uddannet som veterinærsygeplejerske på Bygholm Dyrehospital oktober 2011. Ansat efter endt uddannelse. Mit primære fokus er i behandlingsafsnittet, hvor jeg har det sygeplejemæssige ansvar og i foråret 2019 færdiggjorde jeg min
efteruddannelsen i anæstesi.
Jeanette Rubin Rasmussen
Jeanette Rubin RasmussenFagveterinærsygeplejerske i tandbehandling
Har i sommeren 2015 gennemført grundforløbet som dyrepasser og startede efterfølgende som veterinærsygeplejerske elev på Bygholm dyrehospital, hvor hun siden er færdigudlært.
Heidi Nancke
Heidi NanckeVeterinærsygeplejerske
Uddannet veterinærsygeplejerske i år 2000. Fagveterinærsygeplejerske i mellemledelse i 2007.
Har certificering i Low-stress-handling og går op i den gode oplevelse for både patienter og klienter.
Har en stor faglig interesse for laboratoriediagnostik og katteadfærd.
Elisabeth Bager
Elisabeth BagerVeterinærsygeplejerske
Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske i 2019 fra Odder Dyreklinik, efter endt uddannelse har jeg været på barsel hvorefter jeg blev ansat i et vikariat ved en hestedyrlæge.
Min helt store interesse har altid været adfærd ved hund og kat, jeg glæder mig derfor rigtig meget til, at starte på Bygholm Dyrehospital, så jeg kan arbejde endnu mere med det område, samt give jer og jeres dyr en god oplevelse her på hospitalet.
Privat bor jeg i Østbirk sammen med min kæreste Kristoffer og vores søn Jonathan. I 2022 er jeg på barsel.
Louise Bertelsen
Louise BertelsenReceptionist
Louise Pedersen
Louise PedersenVeterinærsygeplejerskeelev
Jeg er født og opvokset i Aalborg. Jeg har i 2017 taget grundforløbet som dyrepasser.
D. 1. oktober 2018 flyttede jeg til Horsens, da jeg startede som veterinærsygeplejerskeelev på Bygholm Dyrehospital.
Jeg interesserer mig meget for adfærd og genoptræning.
Katja E. Mikkelsen
Katja E. MikkelsenVeterinærsygeplejerskeelev
Lidt om mig:
Jeg er opvokset i Århus, og bor nu i et hus i Silkeborg med min kæreste og vores to hunde, rottweileren Qooper og schæferen Laika.
Jeg har i længe drømt om at blive elev på et dyrehospital, derfor tog jeg grundforløbet i Januar 2019, og har nu meget glædeligt fået en plads hos Bygholm Dyrehospital 
Tidligere har jeg også taget grundforløbet som dyrepasser, derefter har jeg brugt en sommer i Spanien som guide på hesteryg i bjergene, været på en dyreklinik med heste og så har jeg arbejdet i butik med foder og tilbehør.
Deraf har jeg en stor interesse indenfor foder, ernæring og dyreadfærd.
I min fritid har jeg førhen altid haft heste, men nu bruger jeg min tid sammen med venner og familie, går til hundetræning samt ture i skoven.
Josephine Jensen
Josephine JensenVeterinærsygeplejerskeelev
Mit navn er Josephine, jeg er 20 år gammel og er vokset op i Nyborg på Fyn. Her blev jeg også student i sommeren 2019. Siden da har jeg drømt om og søgt at blive elev som veterinærsygeplejerske, da dette altid har været mit største drømmejob.
Det har jeg nu fået muligheden for hos Bygholm Dyrehospital, som uden tvivl bliver en spændende og fantastisk tid.
Thea Brødsgaard
Thea BrødsgaardVeterinærsygeplejerskeelev
Mit navn er Thea, jeg er født i år 2000 og er opvokset i en lille landsby mellem Billund og Vejle.

Vi har altid haft dyr, alt lige fra kaniner og fugle til heste og hunde (Schæfer + Golden Retriever). Jeg blev student på Vejle Tekniske Gymnasium i 2019. Min interesse for dyr har altid været stor. Derfor har jeg bl.a brugt en del af mit sabbatår på at arbejde i Givskud zoo, her er jeg kommet tæt på dyr man normalt ikke arbejder med.

Min fritid bruger jeg gerne på ridning, da jeg har part på en hest, samt bruger jeg også gerne tid med min kæreste, samt venner og familie. Glæder mig til at være en del af Bygholm Dyrehospital, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for dyrene.

Anne-Louise Dupont
Anne-Louise DupontVeterinærsygeplejerskeelev
Mit navn er Anne-Louise, jeg er 23 år og bor sammen med min kæreste og vores hund, Rollo, i en lille by kaldet Stouby. Jeg er oprindeligt fra Silkeborg, hvor jeg i 2017 blev jeg student fra Silkeborg Gymnasium, herefter blev jeg faglært landmand i 2020.
Jeg har altid elsket at arbejde med dyr, store som små, men med drømmen om blive veterinær sygeplejerske og arbejde med de små dyr, valgte jeg efter endt uddannelse at søge elevplads, og heldigvis blev den drøm opfyldt!
Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at få lov til at komme i gang og blive en del af teamet på Bygholm Dyrehospital!
Kirsten Dau
Kirsten DauCert. Veterinær Kiropraktik
Kirsten er tilknyttet til kiropraktiske behandlinger af hund og kat