Heidi Spåbæk​

Fagveterinærsygeplejerske i ledelse

Elev på Bygholm dyrehospital 1994 -1997. Herefter arbejdede jeg på dyrlægeklinik her i Horsens med kombineret smådyr, heste og landpraksis.

Tilbage på Bygholm dyrehospital i 2005 hvor jeg fik ansvaret for laboratoriet og leder af blodbanken. Jeg er samtidig Onkologisk sygeplejerske og hjælper Helle med kemopatienterne.


I foråret 2007 blev jeg udnævnt til mellemleder og er nu det styrende led mellem personale og ledelse. Det indebærer også ansvaret for ansættelse og uddannelse af vores veterinærsygeplejerskeelever.


Matematisk student fra Horsens Amtsgymnasium i 1993.

Faglige interesser og arbejdsopgaver

Jeg interesserer mig også meget for vores kvalitetsstyringssystem og har en stor del af ansvaret for vores Iso-certificering.
Derfor tager jeg ikke mere ret stor del i de daglige behandlinger af vores patienter og er heller ikke så synlig i venteværelset.
Jeg synes dog stadig det er rart at komme ud og hilse på vores patienter, og giver gerne en hånd med hvis der mangles hjælp til blodprøver og lignende i behandlingen.

Efteruddannelse

Jeg har taget en efteruddannelse i personaleledelse ved CPH West i 2008-2009. I 2015-17 har jeg taget uddannelsen fagveterinærsygeplejerske i ledelse.Jeg deltager gerne ved smådyrskongressen BSAVA i Birmingham, samt mange andre ledelseskurser og kurser og møder for praktikansvarlige.

Lidt om mig

Født i Middelfart, men flyttede hurtigt til Horsens hvor vi har boet siden.
Bor i Horsens med mand, 2 børn, Labradoren Molly, katten Hugo og hestene Caron og Ella.
Mine piger begyndte at ride for mange år siden, det greb om sig og nu er vi alle 3 ivrige ryttere og min mand er trofast tilskuer.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​