Regitze Møller-Nissen​

Dyrlæge​

​Uddannet dyrlæge ved KU-SUND januar 2016 og startede på Bygholm Dyrehospital i februar 2016.

Faglige interesser

Har en særlig interesse i hjertesygdomme hos hund og kat, og varetager sammen med Gustaf Valentiner-Branth det daglige arbejde med hjertepatienterne. Interessen for hjertepatienterne opstod allerede på dyrlægestudiet, hvor jeg skrev speciale om hjertesygdomme hos Broholmere (Projekt Broholmerhjerte), i samarbejde med KU-SUND, Broholmerselskabet og Gustaf Valentiner-Branth.


Efterfølgende har jeg været på efteruddannelse i hjertesygdomme, og er opstartet en Masteruddannelse ved Luxembourg Universitet. Er desuden en del af Kardiologigruppen Øresund, der er et fagligt fællesskab i Sverige og Danmark for dyrlæger med interesse i hjertesygdomme.


Jeg har en international certificering i akupunktur. En egenskab der især udnyttes til optimering af smertebehandlingen på patienter med kroniske smerter. Sammen med fagveterinærsygeplejerske i genoptræning, Sanne Dinesen arbejdes der tæt med smertepatienterne, hvad enten der er efter store operationer eller grundet gigtforandringer i leddene.

Efteruddannelse

Kursus i veterinær akupunktur: ”IVAS Basic Course in Veterinary Acupunture” fra september 2015 til maj 2016. Certificeret veterinær akupunktør sommer 2017
Kursus i veterinær osteopati sommer 2017
Påbegyndelse af masteruddannelse i hjertesygdomme ved ESAVS, Luxembourg Universitet sommer 2018. Forventes færdiguddannet senest 2025


Fritid og privat

Jeg er født og opvokset i Horsens.
Jeg bor sammen med min kat, Atila og mine høns.

Veletableret dyrehospital gennem 40 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.