Milles souvenir fra Grækenland

​Hvem er Mille?

Mille er en lille glad hund af både ubestemmelig alder og oprindelse. Hun er født og opvokset i Grækenland og for nylig fik hun et nyt hjem her i Horsens. Hendes første besøg her på hospitalet var for at få aflæst hendes chip og dermed få hende registreret i hunderegisteret. Hun blev kigget grundigt i munden i håb om, at hendes tænder kunne spore os ind på, hvor gammel hun egentlig er, og inde bagest i munden gemte der sig noget!

Der kom en noget fæl lugt og man kunne ane noget, der glimtede. Eftersom det ikke var sandsynligt at hun var blevet opereret i kæben, måtte det være noget der ikke skulle være der.

I bagklogskabens lys kunne Milles familie fortælle, at hun faktisk helst tyggede sin mad med den ene side, så det gjorde ondt (hvilket man jo godt kan forstå).

Hvad gemmer der sig bagerst i Milles mund?

Ugen efter kom Mille for at blive undersøgt i narkose og få fjernet hvad det nu end var, der gemte sig derinde. Det er ikke let at se på billedet -og det var det heller ikke i den virkelige verden.

Derfor blev der taget et røntgenbillede af tanden. På dette kan man se, at det er en metal klips/krampe, der har sat sig rundt om tanden. Området omkring tandens rod, hvor der er en mørkere zone, fortæller os desuden, at der en. Med lidt lirkeri kunne først metalklipsen og efterfølgende den beskadigede tand fjernes. Der blev renset efter med rigeligt klorhexidin og afslutningsvis blev de øvrige tænder renset.

Sårhulen skal have lov til at hele op i sit eget tempo, det kommer heldigvis ikke til til at tage mange dage, og allerede samme aften bør Mille have lyst til at tygge sin mad igen.​

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​