​Postkort fra Gry

Hej Freddie

Far Gustaf skrev en meget fin og rigtig morale i historien om Gry, der stod til havs. Ingen kan forlange vi skal nå at tænke, hvis der går sådan en som dig på det andet fortov, ligesom naturen går foran opdragelsen, hvis der kommer et stykke vildt i skoven osv.

Så det er en vigtig og god regel, at hunde føres i snor på offentlige steder. Men hvor ville det da være kedeligt, hvis vi ikke kunne få lov at strække ud og give den gas på vores daglige ture. Bedst er det, når vi er heroppe i Hirtshals enten uden for turistsæsonen eller tidligt om morgenen.

Fuld knald på og for fuld hals 1 kilometer den ene vej på stranden og så tilbage igen til bedstemor Emma og Frida, der som regel går i hælene på mor Mette. Der er ikke en måge der ikke bliver lettet, og der er ikke en fiber der ikke bliver rørt. Jo så er vi varmet op til, hvad vi ellers bliver udsat for på resten af turen lige fra at gå pænt til, lave nye små jagter og løse opgaver. Efter sådan et par timer kan vi såmænd sagtens klare os med at jagte hinanden og få en god middagslur resten af dagen.

Et liv i

Tænk hvis hele vores tilværelse foregik i snor Freddie. Det ville svare til, at du, efter dit krævende og udflydende job på skranken hele dagen, blev sat i voliere indtil næste dag og ikke fik lov at hoppe ud af kattelemmen og studere livet udenfor. Ja, der er selvfølgelig en risiko både for biler, slagsmål og alskens andre ulykker ved, at slippe dig løs. Men det er unægtelig sjovere – og far Gustaf siger, at han lever bedre!

Selvfølgelig har vi masser af brødre og søstre, som bare ikke har mulighed for det frie liv. For dem er der masser af andre udfordringer og masser af ligeså vigtige øvelser og beskæftigelse, der kan laves i stuen og på træningspladsen.

Der er ikke noget som god motion

Men der er nu intet som motion og fuld fart fremad, hvad enten det er på marken, i hundeskoven eller på stranden. Der er heldigvis generelt rig lejlighed for vores ejere til, at finde forhold, hvor vi kan få lov at strække ud – og heldigvis for det.

Far Gustaf blev rigtig glad, da han så den norske artikel Helle havde fundet og sat på hjemmesiden. Det er jo det jeg altid har sagt, sagde han. Motion er der ingen der har taget skade af (selvglade gamle nar!).

Store hvalpe og motion

Tænk på hvor mange specielt store hundehvalpe, der bliver afleveret til deres nye familie som 8 uger, med ordene: Bær den, den må ikke løbe, den må ikke gå på trapper, dens hofter kan tage skade af det osv.

Dybt bekymrende og logisk set helt ud i skoven. Men nu har Helle heldigvis fundet beviset for, at motion er sundt og at – selvfølgelig – skal man tænke sig om og ikke overdrive. Så igen tilbage til den gode regel. Så længe hvalpen går forrest, og det er den der bestemmer tempoet, er der ingen problemer. Hvis du ikke pacer den, skal den nok sige fra før den bliver træt.

I øvrigt har vi fået opdateret vores hjemmeside Freddie.

Du kan tro den er blevet god takket være Inger (hende med brevpapiret ved du), hun er ikke bare sød, hun er også meget, meget dygtig.

Hundelig hilsen.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​