​Ida er til salg

Hej Freddie

Så er 3 af mine børn væk, så jeg har været lidt tavs siden de blev hentet for 14 dage siden. Nå, men det er nu godt nok, de er alle tre kommet til super søde familier og hele familien er enige om, at de får det rigtig godt, så der er jo ikke noget at være ked af. De to jeg har tilbage skaber såmænd rigeligt med liv, så jeg kan lige se, de alle fem havde været der.

Faktisk er lille Ida fortsat til salg, idet det jo var meningen, at vi kun skulle beholde Isabella.

Ida er en super sød lille pige, så vi håber den rigtige familie kommer, men det skal nu nok være snart ellers tror jeg far Gustav, ja og sikkert også mor Mette siger nej tak.

Afskedsfest

Vi holdt ellers fint afskedsparty for alle pigerne på hospitalet. Jeg forstår nu godt, du er så forelsket i dem Freddie, de er søde. Mor Mette havde både sørget for ost og lagkage – og vi fik sandelig også vores andel. Og jeg siger dig Sanne viste sig som en hel balancekunstner!

Jo, det var en rigtig god aften.

Det er fantastisk så hurtige de små har været. Renlige var de jo faktisk, da de 3 første rejste, og jeg er stolt over at kunne sige, at det er de stadig – stort set i hvert fald. Mor Mette siger, at det der med renlighed er faktisk ikke så svært. Man skal blot læse børnenes signaler. Hver gang de har spist, hver gang de har sovet og hver gang de har leget, og derudover hver gang de pludseligt ser ud som de søger.

Så er det ud – ikke bare alene – nej, nej mor følger med og så går man og hygger og keder sig i haven, indtil der pludselig sker noget. Og så skal jeg love for hele kvarteret kan høre at der bliver rost.

De er også gode til at gå i snor, selvom de selvfølgelig stadig bliver tændt på et eller andet og smider sig ned uden, at ville længere. Så er det bare med at slappe af. Op med godbidderne og på med den indbydende stemme, så går det lidt igen.

Far Gustaf siger altid: Husk at kede Jer på tissestedet i haven både før og specielt efter I har været ude at gå, mens I går sker der så meget spændende, så der er der ikke tid til den slags. Så man skal lige kede sig nogle minutter inden man går ind igen, så kommer man i tanke om det og er fri for at tisse på tæppet, når man ikke skulle have gjort det.

Et andet af de hyppigt diskuterede emner, da hvalpene blev afleveret:

Hvor skal den sove om natten?

Diverse ægtemænd sagde straks:

“Ikke i soveværelset!”

Far Gustaf smilede og mindedes, da en af mine forfædre kom til huset for længe, længe siden. Nu skulle det være slut med hunde i sengen, så Zeus fik sin lille kurv ude i køkkenet. Der var en hujen og hylen det meste af natten, og næste morgen lignede køkkenet en bombarderet skyttegrav fra første verdenskrig. Hold ud! Ingen hunde i sengen, så næste nat blev Zeus sat på badeværelset, det var mere praktisk.

Samme cirkus, så det holdt far Gustaf kun til ½ time, så blev Zeus hentet ind i sengen, og der sov hen fredfyldt og dejligt de næste 12 år.

Tænk! Første nat væk fra flokken og i ny familie, og så helt alene. Det kan man ikke!

Så kan man ligge i en kurv ved siden af sengen, og der er sikkert mange gode råd, men første nat væk fra sin flok og uden kontakt med den nye flok. Det er barbari – intet mindre.

Vi sover heller ikke i sengen – kun søndag morgen og når vi ellers kan tuske os til det – men vi har vores eget værelse, og der ligger vi i hver sin kasse. Så er hundeflokken samlet, og det er hyggeligt. Så dejligt er det, når Ida sover til middag på far Gustafs skød.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​