Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Gry fortæller om hundelivet 2019-02-05T08:07:19+00:00

Gry fortæller om hundelivet

Emma blev 14,5 år

Beslutningen var ikke nem, men den eneste realistiske. Emma fik lov at sove ind og blev skånet for et fortsat liv i halvmørke.

Stakkels Isabella

Jægeren, der står ovenpå graven, kan på hundens stemmeføring hele tiden høre, hvad der foregår. Hvis gravhunden går i slagsmål med ræven til en prøve, bliver den diskvalificeret.

Historien hos Lærer Andersen

Helt nøjagtigt lige i nærheden af den by i det nordjyske, der sidste år bragte sig på landkortet som stedet, hvor man fabrikerer lange underbukser med stor gylp.

Postkort til Freddie

Et møde med en hund, som kunne være gået gruelig galt, men som jeg undslap ved at stikke til søs endnu en gang..

Postkort fra Gry

Jeg har sendt min gode ven Freddie et postkort fra Hirtshals som jeg også lige vil dele med Jer..

Børn og dyr

Imponerende, hvilken glæde børn kan have af familiens firbenede medlemmer.

Skal hvalpe bæres?

Op ad trapper er der ingen problemer. Leddene udsættes ikke for stød, og det eneste, der belastes på bagbenene er muskulaturen, så hvis den ikke overbelastes er det fint.

Ida er til salg

Så er 3 af mine børn væk, så jeg har været lidt tavs siden de blev hentet for 14 dage siden.

Ormekur

Bændelorm lever i tarmen hos det voksne dyr. Smitten optages ved at spise en tinte, der lever i en mellemvært. Mellemværten er for de bændelorm du altid får Freddie enten små mus eller fugle, hvor tinten ligger i musens eller fuglens lever.

Nu kan de spise selv!

Sidste år han var af sted fik hans døtre hver en dreng, og i år begynder mine børn at spise. Han kan bare blive hjemme det gamle fjols, i stedet for hele tiden, at skulle blive klogere.