Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Freddies blog 2018-12-13T10:50:04+00:00

Freddies blog

Betinas sidste dag

Men så er det jo også idag, at det er Betinas sidste dag her på dyrehospitalet - en meget mærkelig og også lidt trist dag, for Betina har været her længere end mig, så har jo kendt hende altid.

Grys hvalpe

Jeg vil i de næste 8 uger holde Jer opdateret med Gry's egen lille fortælling om hvalpenes opvækst fra lille til lidt større - lad os håbe alt går som det skal for de små!

Ja, jeg er ægte nok!

Forstår det simpelthen ikke! Hver uge hører jeg det! Åh Gud er han ægte? ej, er det en rigtig kat? Ja, selvfølgelig er jeg ægte nok, hvor mærkeligt vil det ikke være at have en udstoppet kat liggende på skranken?

Skal Carmen have en fødselsdagsgave?

En stor tak for hjælpen skal lyde til Nuka og Baloo - vores to nye bloddonorer - som har forhindret Heidi i at få den skøre ide at benytte mig som bloddonor. Det er jeg rigtig glad for at jeg slipper for..

Lopper og flåter

I aften skal de fleste af pigerne til Århus og høre om lopper og flåter, og fordi jeg ikke må komme med har jeg skrevet en lille sang om netop de to små ulækre dyr.

Det er en skøn tid, som vi lever i!

Det er skønt som sommeren nærmer sig, og skønt så mange små hundehvalpe jeg ser i øjeblikket på dyrehospitalet. De er alle sunde og raske og endnu ikke gamle nok til at vide, at de burde jagte og fange mig.

“Han må være syg” – siger de!

Tirsdag den 5. juli 2011 Jeg kunne næsten ikke tro mine egne ører, da jeg den anden dag hørte pigerne sige: "Han må da være syg" - hvem mig? bare fordi jeg nu endelig [...]

Nye personalebilleder

Wow, hvor ser vi godt ud! Og jeg har endda fået en helt særlig plads på vores nye personalebillede - det er så fint, kom ud forbi og se!

Pensionen har sagt godnat

Øv så kom dagen, hvor pensionen har passet sin sidste hund, kat, fugl og gnaver - jeg kan allerede nu mærke, hvor stille her bliver fremover.. Hvor er det trist!

Skoletid for pigerne igen

En rigtig hyggelig og sund gåtur rundt om Bygholm Sø med eller uden hund, og næste gang er nu her den 4. september, men det kan I læse meget mere om andetsteds her på hjemmesiden eller på Facebook.

Pensionslukning..snøft

Ved ikke helt om jeg skal grine eller græde. 1. september - altså lige om lidt - lukker dyrehospitalets hunde- og kattepension.

Drama i vores lille hjem

Denne sidste uge har været meget dramatisk for pigerne - jeg har fået fortalt af Gustaf, at pigerne virkelig var helt ude at sig selv, da jeg i weekenden besluttede mig for at tage på en lille udflugt og ud på måske årets sidste musejagt.

Er bange for at Carmen ikke kommer hjem igen..

Så er det endelig blevet efter lukketid, og jeg har lige sneget mig ud til computeren for at skrive et indlæg til Jer, så I kan høre lidt om den "tortur", der bliver udført her på stedet og for at fortælle at min kære lillesøster stadig ikke er kommet hjem!

Men det gjorde hun 🙂

Og så kom hun endelig 🙂 Min dejlige lillesøster Carmen er vendt hjem fra sit lille eventyr og det i nogenlunde god behold - hun har dog ikke hørt efter, da jeg fortalte om, at man skal holde sig fra biler, for hun har været for tæt på sådan et monster.

ISO-certificering

Kom ikke her og sig at en gammel kat ikke kan lære noget nyt og at efteråret er kedeligt og gråt. Jeg har fx lært to nye ord i den sidste tid - ISO-certificering og deadline!

Gravhunderøntgen

I et par år efterhånden har der var en ganske særlig ro, men den ro er nu forbi for med vores nye digitale røntgen har Gustaf igen fået lov til at deltage i gravhunderøntgenprogrammet.

Ikke kun Carmen, som er uheldig

Det er ikke kun min lillesøster Carmen, som er uheldig med brækkede knogler, jeg mødte den anden dag lille Freja, hvis historie I ikke skal snydes for. Det starter sådan her:

En fornærmet klinikkat

Den årlige julefrokost plejer at blive holdt her på dyrehospitalet, så jeg og de to andre klinikkatte kan deltage i festlighederne, men i år er der kommet andre boller på suppen!