Ørerens til hunde

Et sundt hundeøre

I et sundt hundeøre er huden fin og lyserød og der er intet eller kun lidt synligt ørevoks. Der er ingen rødme af huden og øregangen og det lugter ikke grimt fra øret.

Det syge hundeøre

Er hundens øre rødt eller hævet og er der meget ørevoks eller flåd fra øret så er der risiko for at din hund har en øregangsinfektion. Det er meget generende og smertefuldt for hunden og den vil ofte ryste på hovedet og forsøge at kradse sit øre med poterne.

Ørerensemidler

Der findes mange forskellige ørerensemidler.

Ørerensemidler til hunde har nemlig flere funktioner. Nogle bruges primært til at fjerne ørevoks, mens andre bruges sammen med lægemidler i behandling af øregangsinfektioner.

Nogle produkter er så effektive, at de alene kan bruges til at behandle og holde bakterie og svampeinfektioner under kontrol – dette bruges især ved hunde der igen og igen får øregangsinfektioner på grund af allergi.​

Hvad er det rigtige valg til netop din hund

Har din hund tendens til at danne meget voks ørerne og vil du gerne have et godt ørensemiddel, har vi flere muligheder i butikken, hvor en af vores veterinærsygeplejersker kan hjælpe dig.

Er du usikker på om din hund har en øregangsinfektion, så kontakt os og bestil en tid til at få din hunds ører tjekket. Jo hurtige man starter op på behandling, jo hurtige kan man få en øregangsbetændelsen under kontrol.

Veletableret dyrehospital gennem 50 år

Bygholm Dyrehospital udvikler sig løbende og er i dag et moderne dyrehospital med solid erfaring.

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi har løbende styrket vores kompetencer inden for en lang række fagområder.

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

ISO Dyrlægen er en certificeringsordning som sætter patienten og klienten i centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og følg med i vores hverdag.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Kundeanmeldelser​