Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk
Personale 2019-09-02T14:13:50+00:00

Personale

På Bygholm Dyrehospital er vi 15 engagerede medarbejdere der hver især bidrager til at give vores patienter en god og behagelig oplevelse, når de er her i kortere eller længere tid. Vi er i dag seks dyrlæger som har specialiseret sig i en lang række fagspecifikke områder, så vi kan behandle (og ikke mindst forebygge) de fleste problemstillinger der kan opstå blandt mindre husdyr.

Peter Kierk
Peter KierkDyrlæge
Uddannet dyrlæge 1982. Efter uddannelsen i halvandet år i landpraksis i Nord- og Sønderjylland.Ansat på Bygholm Dyrehospital i 1983 og har lige siden udelukkende beskæftiget mig med hunde-, katte- og andre kæledyrs sygdomme.
Helle Johansen
Helle JohansenDyrlæge
Dyrlægeeksamen 1997
Assisterende dyrlæge på Bygholm Dyrehospital 1998.
Medejer af Bygholm Dyrehospital fra 2005.
Gustaf Valentiner-Branth
Gustaf Valentiner-BranthDyrlæge
Dyrlægeeksamen 1969.
Efter 5 år på dyrehospital og i landpraksis etableret Bygholm Dyrehospital i 1974.
Fra 1974 -1989 i kompagniskab med Knud Steensborg, fra 1989 med Peter Kierk og fra 2005 med Helle Johansen.
Lise Hedegaard
Lise HedegaardDyrlæge
Jeg har et bredt interesse område indenfor intern medicin men især dermatologien (hudsygdomme og læren om disse) har min store interesse.
Flere gange om året deltager jeg i kurser om dermatologi i både ind og udland og jeg er i 2017 startet på en 3-årig europæisk dermatologi-efteruddannelse. Jeg har hovedansvaret for hospitalets dermatologiske patienter, hvor især allergipatienterne udgør en stor gruppe.
Regitze Nissen
Regitze NissenDyrlæge
Uddannet dyrlæge ved KU-SUND januar 2016
Har som studerende været ansat på Universitetshospitalet for Produktionsdyr og Heste fra januar 2014 til januar 2016. Ansat på Bygholm Dyrehospital fra 2016.
Nicoline Nordgaard
Nicoline NordgaardDyrlæge
Uddannet dyrlæge i 2013 fra KU SUND. Ansat på Bygholm Dyrehospital i 2017.
Har en stor faglig interesser i kirurgi, oftalmologi, men har haft et bredt fokus inden for intern medicin.
Heidi Spåbæk
Heidi SpåbækFagveterinærsygeplejerske i ledelse
Ansat som veterinærsygeplejerske på Bygholm dyrehospital i 2005. Tidligere elev på dyrehospitalet mellem 1994 og1997. Heidi er Onkologisk sygeplejerske og hjælper Helle Johansen med kemopatienterne.
I foråret 2007 udnævnt til mellemleder og er nu det styrende led mellem personale og ledelse. Det indebærer også ansvaret for ansættelse og uddannelse af vores veterinærsygeplejerskeelever.
Sanne Dinesen
Sanne DinesenFagveterinærsygeplejerske i rehabilitering
Uddannet som veterinærsygeplejerske på Bygholm dyrehospital 2005. Ansat som sygeplejerske efter eksamen.
Siden jeg blev udlært har jeg arbejdet med genoptræning af hund og kat, hvilket er min store interesse. Jeg holder mig hele tiden opdateret og fornyer mig gennem diverse kurser og uddannelser indenfor rehabilitering. Arbejdet med hund og kat, efter skade eller operation, deres funktion og anatomi vil altid være et område i udvikling.
Pernille K. Jensen
Pernille K. JensenVeterinærsygeplejerske
Uddannet som veterinærsygeplejerske i 2007 hos Dyrlægegruppen Østdjursland.
Mit arbejdsområde har i mange år hovedsagligt bestået af genoptræning i vores afdeling med Water-walkeren. Det selvstændige arbejde både med patient og klient tiltalte mig meget og det er meget bekræftende at følge udviklingen fra start til slut af et træningsforløb.
Line Kronborg
Line KronborgFagveterinærsygeplejerske i anæstesi
Uddannet som veterinærsygeplejerske på Bygholm Dyrehospital oktober 2011. Ansat efter endt uddannelse. Mit primære fokus er i behandlingsafsnittet, hvor jeg har det sygeplejemæssige ansvar og i foråret 2019 færdiggjorde jeg min
efteruddannelsen i anæstesi.
Jeanette Pagh Rasmussen
Jeanette Pagh RasmussenVeterinærsygeplejerske
Har i sommeren 2015 gennemført grundforløbet som dyrepasser og startede efterfølgende som veterinærsygeplejerske elev på Bygholm dyrehospital, hvor hun siden er færdigudlært.
Lene Dichmann Kornbeck
Lene Dichmann KornbeckVeterinærsygeplejerskeelev
Har gennemført grundforløbet som Dyrepasser på Hansenberg Organia. I 2017 gik min største drøm i opfyldelse, da jeg startede som veterinærsygeplejeelev her på Bygholm Dyrehospital.
Frederikke Larsen
Frederikke LarsenVeterinærsygeplejerskeelev
Jeg startede på VSP-uddannelsen i april 2016, og gør hvad jeg kan for at blive en god veterinærsygeplejerske. Jeg interesserer mig meget for kost, ernæring og adfærd hos hund.
Sofie Meldgaard
Sofie MeldgaardVeterinærsygeplejerskeelev
Jeg er født og opvokset i Horsens. Jeg blev færdig på Horsens gymnasium i 2015 og har lige siden drømt om at blive elev på Bygholm Dyrehospital. Denne drøm gik i opfyldelse den 1 maj 2017.
Louise Pedersen
Louise PedersenVeterinærsygeplejerskeelev
Jeg er født og opvokset i Aalborg. Jeg har i 2017 taget grundforløbet som dyrepasser.
D. 1. oktober 2018 flyttede jeg til Horsens, da jeg startede som veterinærsygeplejerskeelev på Bygholm Dyrehospital.
Jeg interesserer mig meget for adfærd og genoptræning.
Katja E. Mikkelsen
Katja E. MikkelsenVeterinærsygeplejerskeelev
Lidt om mig:
Jeg er opvokset i Århus, og bor nu i et hus i Silkeborg med min kæreste og vores to hunde, rottweileren Qooper og schæferen Laika.
Jeg har i længe drømt om at blive elev på et dyrehospital, derfor tog jeg grundforløbet i Januar 2019, og har nu meget glædeligt fået en plads hos Bygholm Dyrehospital 
Tidligere har jeg også taget grundforløbet som dyrepasser, derefter har jeg brugt en sommer i Spanien som guide på hesteryg i bjergene, været på en dyreklinik med heste og så har jeg arbejdet i butik med foder og tilbehør.
Deraf har jeg en stor interesse indenfor foder, ernæring og dyreadfærd.
I min fritid har jeg førhen altid haft heste, men nu bruger jeg min tid sammen med venner og familie, går til hundetræning samt ture i skoven.
Kirsten Dau
Kirsten DauCert. Veterinær Kiropraktik