Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Skal Carmen have en fødselsdagsgave?

//Skal Carmen have en fødselsdagsgave?

Skal Carmen have en fødselsdagsgave?

Torsdag den 31. marts 2011

En stor tak for hjælpen skal lyde til Nuka og Baloo – vores to nye bloddonorer – som har forhindret Heidi i at få den skøre ide at benytte mig som bloddonor. Det er jeg rigtig glad for at jeg slipper for.. Pernille og Line mangler dog stadig nogle deltagere til Vandrende Vovser førend jeg får lov til at slippe for den lange sunde gåtur, så skynd Jer lige at sætte kryds i kalenderen den 10. april kl. 11 – ja, man behøver slet ikke stå tidligt op eller noget, og man får gratis godbidder hvad enten man er hund eller menneske..så kom nu da for pokker!

Og ellers er der rigtig gået “bling-bling” i den på skranken – små fine vedhæng til halsbånd og endda enkelte halsbånd også.. ved ikke helt hvad jeg skal sige til det! Tror det passer bedre til en lille pige hund end til sådan en macho hankat som mig – men billigt er det! 40 kr. uanset før pris, er da en pris, så selv jeg kunne overveje, om lillesøster Carmen skal have et i fødselsdagsgave.

Tillykke til Bølle som vandt titlen som Bygholms Sødeste Kat i marts måned –  jeg har hilst på Bølle og han er faktisk en sød og fin hankat næsten samme størrelse som mig. I april kårer vi Bygholms Sødeste Hund så kig forbi vores facebook side og lad din hund deltage!

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

2018-12-07T10:57:12+00:00