Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Pensionen har sagt godnat

//Pensionen har sagt godnat

Pensionen har sagt godnat

Torsdag den 1. september 2011

Øv så kom dagen, hvor pensionen har passet sin sidste hund, kat, fugl og gnaver – jeg kan allerede nu mærke, hvor stille her bliver fremover.. Hvor er det trist!

Når jeg kigger tilbage har pensionen givet mig mange sjove, men også nogle slemme oplevelser – I husker vel alle den forfærdelige oplevelse jeg havde med vandbaljen, hvor Søm kun havde grin til overs for mig?? Det kommer jeg bestemt ikke til at savne, men til gengæld kommer jeg til at savne at sidde på bordet i hundekøkkenet, når pigerne øser mad op til alle feriebørnene, og så komme til at nuppe det, som ryger ved siden af.. og selvfølgelig at gå rundt og holde øje med at de alle sammen havde det godt, gad vide hvor jeg nu skal finde mine godbidder??

Og hov hvor skal jeg nu øve mit hundesprog i sikkerhed?? Dæleme ikke i venteværelset, hvor jeg kan risikere at komme for tæt på… jeg må vel bare satse på at 6 år på posten har lært mig, hvad jeg har brug for, og at mine efterfølgere kan få en god indkøringsperiode, hvor jeg får lov til at give mine små fif og tricks videre til alles bedste.. vi skulle jo nødig ende med at en klinikkat blev hapset af en hund..

Men, mange tak for nogle gode år og god weekend – hvor sommeren vist skulle kigge forbi J

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

2018-12-06T13:32:43+00:00