Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Men det gjorde hun :-)

//Men det gjorde hun :-)

Men det gjorde hun :-)

Tirsdag den 18. oktober 2011

Og så kom hun endelig 🙂 Min dejlige lillesøster Carmen er vendt hjem fra sit lille eventyr og det i nogenlunde god behold – hun har dog ikke hørt efter, da jeg fortalte om, at man skal holde sig fra biler, for hun har været for tæt på sådan et monster.. Et par små brud i bækkenet kostede det hende, så hun må have kæmpet sig hjem, for hun går mildest talt lidt underlig. Heldigvis har pigerne kastet al deres kærlighed og omsorg efter hende, så hun bliver nusset og plejet. Hun skal holde sig i ro, og det betyder indlæggelse i bur, men da hun ganske forståeligt synes, det er vanvittig kedeligt at ligge i bur hele dagen, har pigerne givet hende lov til at ligge på skranken i et bur… Vi håber, hun snart er helt på benene igen! Og at hun har lært noget, så hun holder sig langt væk fra biler i fremtiden..

I ægte soldater manér har der i mandags været vagtskifte i sygeplejerskestaben – Søm, Simone og Karina er taget på skole, mens Line og Maria er vendt hjem igen… Så må vi se om de er blevet klogere 😉

Se i øvrigt under nyheder om den nye byttecentral for aktivitetslegetøj – det er helt forfærdeligt for så snart man har lært et spil og derfor hurtigt kan få sin mad, ja så kan madmor bytte spillet til et nyt og sværere.. hvad er det for en ond ide?

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

 

2018-12-06T13:03:19+00:00