Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Ja, jeg er ægte nok!

//Ja, jeg er ægte nok!

Ja, jeg er ægte nok!

Tirsdag den 8. marts 2011

Forstår det simpelthen ikke! Hver uge hører jeg det! Åh Gud er han ægte? ej, er det en rigtig kat? Ja, selvfølgelig er jeg ægte nok, hvor mærkeligt vil det ikke være at have en udstoppet kat liggende på skranken?

Altså det kan godt ske, jeg ligger meget stille, men man skal jo også passe på ikke lige pludselig at bevæge sig, og derved tricke en ivrig jagthund til jagt i venteværelset, og så sover jeg bare meget fredfyldt og roligt. Jeg har det fantastisk og ingen grund til onde drømme, som kan give en urolig søvn.. Og som om det ikke skulle være nok, så hørte jeg næsten selv samme kommentar fra min egen Line igår – godt, at hun bekymrer sig om at jeg lever, mens jeg ligger der og flyder, men jeg er da en kat i min bedste alder, så har da ingen planer om at sove ind på skranken i de næste mange år!

Men nå jeg skulle iøvrigt hilse fra lille Gry, som har sendt mig følgende besked:

“Jeg beklager forstyrrelsen af din nattesøvn Freddie. Det var hverken sjovt eller med vilje. Vær du glad for, at du ikke bliver udsat for den slags strabadser din gamle velnærede klinikkat.!  Det holdt du ikke til. Men du må jo hellere få en status : Takket være mine forældres og Lines indsats samt mine egne moderlige evner har alle det godt. Ungerne har i dag på blot 4 dage taget fra 80 -100 gr på hver. Det er flot.

Men Freddie jeg tror hellere, vi må holde os lidt til vores aftale og skrive denne føljeton, så også alle dine rare klienter får en kontant viden ved, at læse den. Jeg har derfor bedt min far Gustaf om, at hjælpe mig med at sætte historien på papir og fortælle alt om hvalpe og fødsler .”

– og jeg har givet Gry lov til at få sin helt egen lille side her på hjemmesiden, hvor hun og Gustaf i fællesskab kan fortælle om de kære små hvalpes opvækst og om fødsler og hvalpe generelt.. Håber I vil følge søde Gry i hendes debut som hundemor til 5 små ruhårede gravbasser.

Kattelig hilsen

Freddie

2018-12-07T11:12:16+00:00