Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

ISO-certificering

//ISO-certificering

ISO-certificering

Mandag den 31. oktober 2011

Kom ikke her og sig at en gammel kat ikke kan lære noget nyt og at efteråret er kedeligt og gråt. Jeg har fx lært to nye ord i den sidste tid – ISO-certificering og deadline!

Det første betyder noget i retningen af “beskriv alt hvad du gør i en skriftlig procedure og lad den hjælpe dig til at huske at gøre alt rigtigt” og deadline betyder noget med “uha skynd dig at find 5 minutter til at få lavet det her, så vi når det inden inspektørerne kommer på onsdag” – ud fra de rynker i Heidis pande, og de grå hår på Helles hoved tror jeg, det er bedst at holde sig lidt væk fra kontoret indtil på onsdag, hvor det hele skal gås efter og godkendes.. i hvert fald hvis man er en magelig hankat som mig, der ikke synes at tiden er til ekstra arbejde..

Men mon ikke det nok skal blive godt, og det er i hvert fald et fint stempel at få hvis det bliver godkendt, og vi dermed bliver et ISO-certificeret dyrehospital – ja det lyder fint om ikke andet 😉

Og min kære søster Carmen bliver mere og mere frisk – hun har nået kampvægten igen og begynder at gå mere og mere rundt, selvom I nok kun ser hende ligge på skranken i trådbur, men det er bare for en sikkerhedsskyld, hvis nu en hund skulle forskrække hende til nogle lidt for vilde krumspring, inden hun er helt tilbage i fuld styrke. Vi håber røntgenbillederne ser fine ud, når vi snart skal se, hvordan bruddene heler..

Så efteråret er bestemt ikke kedeligt og gråt indenfor på Bygholm Dyrehospital!

2018-12-06T12:56:38+00:00