Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Ikke kun Carmen, som er uheldig

//Ikke kun Carmen, som er uheldig

Ikke kun Carmen, som er uheldig

Lørdag den 19. november 2011

Det er ikke kun min lillesøster Carmen, som er uheldig med brækkede knogler, jeg mødte den anden dag lille Freja, hvis historie I ikke skal snydes for. Det starter sådan her:
Coco er en brun labrador på knap 4 år. Hun skulle have hvalpe, en fin han blev fundet og hun nedkom med 11 sunde og søde hvalpe.
Stop stop blev der sagt et par gange undervejs. Du er kommet ind i en stime, men lige lidt hjalp det og 11 små søde børn på 7 uger er status.
I den alder med så mange hvalpe kan det nemt gå vildt til, når man er ude at motionere. Der hoppes og danses og slås, jo der er knald på og det er herligt at være med til.
I mandags gik det dog pludseligt galt. En eller anden faldt over en eller anden og der lød et højt piv. Pivet kom fra lille Freja, som hurtigt blev taget under armen og på dyrehospitalet. Det viste sig at venstre skinneben var brækket lidt under knæet. UHA av for pokker –  og så lige inden man skulle ud til sin nye familie..
Heldigvis kunne Michael sætte det pænt på plads og allerede efter bare et par dage med skinne på føles det stabilt og ser godt ud.
Så der skal heldigvis ikke mange gange med forbindingsskift hveranden dag til, før skinnen kan fjernes og der igen kan trænes lidt styrke i benet og lille Freja kan være klar til at møde sin nye familie.
Freja er en gæv lille pige og lader sig ikke gå på af sit store tunge ben, hun leger og løber med de andre så godt hun nu kan og må få lov til..
Dejligt, når det går godt og jeg ønsker Freja alt det bedste i sit nye hjem.
God weekend!
Kattelig hilsen
Freddie, ledende klinikkat
Bygholm Dyrehospital
2018-12-06T11:56:14+00:00