Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

“Han må være syg” – siger de!

//“Han må være syg” – siger de!

“Han må være syg” – siger de!

Tirsdag den 5. juli 2011

Jeg kunne næsten ikke tro mine egne ører, da jeg den anden dag hørte pigerne sige: “Han må da være syg”
– hvem mig? bare fordi jeg nu endelig efter over 1 års intens kamp mod vægten er blevet tyndere, og det er så takken man får! Jeg kunne slet ikke tro det!
Nu har jeg vel været på slankekur i et par år, virkningen er absolut udeblevet så længe jeg selv har kunnet åbne sække og tage godbidder. Nu er der låg på godbidderne og meget andet, så jeg er begyndt at tabe mig. Uha Uha siger alle pigerne, du må jo være syg lille Freddie. Vi må hellere tage en blodprøve på dig.
Dårligt var de første bogstaver udtalt før jeg forsvandt for det skulle jeg altså ikke nyde noget af. Men det lykkedes dog pigerne med snilde at fange mig senere.
Nu er blodprøvetagning ikke lige min yndlingsoplevelse, så pigerne proppede mig i en taske, der skulle gøre det nemt for dem. Men jeg havde altså ikke til sinds at nogen hverken skulle klippe min pels eller tage mit blod, så billedet af en vild og menneskeædende tiger er vand ved siden af den attitude jeg valgte. Ud af tasken brød jeg og fjernede mig fra stedet med en tydelig attitude om, at hvis der var nogen, der havde lyst til at røre mig ville de komme til at ligne en katolsk pilgrim, der piskede synden ud af kroppen med en nihalet kat, som Gustaf ville have sagt det. Konklusionen pigerne drog: han er nok ikke syg men har bare tabt sig.
Denne oplevelse beviste dog endnu engang min position som ledende klinikkat, ikke bare overfor mine kattesøskende, men også overfor dyrlæger, sygeplejersker og hvem, der ellers krydser min vej.
Kattelig hilsen
Freddie
Ledende klinikkat
2018-12-13T10:54:44+00:00