Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Er bange for at Carmen ikke kommer hjem igen..

//Er bange for at Carmen ikke kommer hjem igen..

Er bange for at Carmen ikke kommer hjem igen..

Fredag den 7.oktober 2011

Så er det endelig blevet efter lukketid, og jeg har lige sneget mig ud til computeren for at skrive et indlæg til Jer, så I kan høre lidt om den “tortur”, der bliver udført her på stedet og for at fortælle at min kære lillesøster stadig ikke er kommet hjem!
Men tilbage til de frygtelige ting som pigerne udsætter os katte for i øjeblikket og ja selv Simones hund Asti slap ikke væk i tide:
For det første, så har Søm igen fået en af sine (synes hun selv) geniale ideer – og de andre piger var straks med på den! Det er, at Ozzy og jeg skal til at fodres med et FunBoard. Hvorfor skal vi nu til at arbejde for føden, når den altid bare er landet i vores madskål?? Arbejder jeg måske ikke nok for at fange mine mus?? Men anyway, så lod jeg i starten som om jeg ikke kunne finde ud af det, i håbet om, at der igen kom mad i skålene. Men ak nej, de ellers normalt så søde piger var vedholdende, og nu må jeg så arbejde for føden. På billedet kan I se Ozzy og jeg, hvor vi er i aktion – vi er efterhånden ved at være helt gode til det.
Det var den ene torturting. Den anden blev Asti udsat for i dag, da Søm og Momse skulle øve sig i at lægge forbindinger, inden de på næste fredag drager afsted på skole. Så snart jeg hørte snak om, at de skulle øve sig i det, skyndte jeg mig at sove ekstra tungt ude i min kurv på skranken, så de ikke ville få den idé at øve sig på mig.
Men det er ikke skidt det hele her på stedet. Fx. fandt Søm en ZoomGroom frem en dag, og børstede mig godt og grundigt. Jeg vidste slet ikke, at jeg havde så mange løse hår, men for dælen, hvor var det godt at komme af med dem.
Og så er lillesøster Carmen jo stadig væk. Jeg har endda været helt nede i det bagerste hunderum for at lede efter hende. Man ved jo aldrig, om hun kunne være blevet lukket inde. Men nej nej, der var hun heller ikke. Både pigernes og mit håb om at hun snart kommer hjem, daler dag for dag, der går. Selvom hun kunne være lidt irriterende nogle gange, så savner jeg hende faktisk!
Kattelig hilsen
2018-12-06T13:12:47+00:00