Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Det er en skøn tid, som vi lever i!

//Det er en skøn tid, som vi lever i!

Det er en skøn tid, som vi lever i!

Tirsdag den 10. maj 2011

Det er skønt som sommeren nærmer sig, og skønt så mange små hundehvalpe jeg ser i øjeblikket på dyrehospitalet. De er alle sunde og raske og endnu ikke gamle nok til at vide, at de burde jagte og fange mig. Det er en skøn tid at være klinikkat i! Nu kan jeg i fred og ro bevæge mig rundt på gulvet mellem hvalpene og være ganske tryg – for med min dejlige størrelse, er det de færreste hvalpe, som er større end mig.. Lillesøster Carmen derimod er jo så lille, at de hvalpe, som vover modet til at jagte en kat vælger hende – skønt at være storebror og for en gang skyld positivt at være stor!

Siden sidst har vi haft en super tanddag og genoptræningstøserne Pernille og Sanne D har færddigjort deres uddannelse i Sverige til “Certificeret Fysioterapeut til Hund” – ja, vi katte er jo igen overset, jeg kunne da godt bruge lidt massage og lidt, og se bare Helios, der gør det ligeså godt som Oscar i waterwalkeren på facebooksiden. men et tillykke til pigerne skal de da have..

Og som om det ikke er nok, så er sommerens fokus område valgt til at være den ældre hund – hvordan man holder den frisk og frejdig – men hvad med den gamle kat? Forhåbentlig er det fordi, jeg endnu har et par år, inden jeg ryger op i den kategori, at der ikke skal fokus på katten denne sommer..

Men super god forsommer til Jer alle og tag godt imod vores nye pige Stine, som startede her den 1. maj – hun skal nok blive god!

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

2018-12-07T10:47:16+00:00