Tlf.: 75 61 14 44|post@bygholm-dyr.dk

Betinas sidste dag

//Betinas sidste dag

Betinas sidste dag

Fredag den 25. februar 2011

Endnu en af Mariann og Peters hyggelige og sjove katteaftener er veloverstået, og der var en dejlig masse interesserede katteejere, som var vidne til små videoklip af Marianns kats foderaktivering – godt det ikke er mig, som skal fodres på den måde hver dag! Sjovt nok lige at teste de nye ting, der kommer hjem, men at skulle arbejde hårdt for alt sit foder – nej nej ikke noget for mig!

Og så er det jo endelig sket, at VetEssentials er kommet på hylderne, og jeg har selvfølgelig prøvesmagt langt de fleste varianter efterhånden – og mums siger jeg bare! Det smager virkelig godt og så er det som om mine tænder føles dejlig meget mere rene og fine, kan virkelig varmt anbefale det, hvis du er en ellers sund og rask hund eller kat. Har I sunget med på min sang på facebook?

Men så er det jo også idag, at det er Betinas sidste dag her på dyrehospitalet – en meget mærkelig og også lidt trist dag, for Betina har været her længere end mig, så har jo kendt hende altid.. Vi håber dog bare alle sammen, at hun bliver glad i København og vil tænke på os engang imellem!

Og pas nu på dig selv lille Betina, der sker jo vilde ting derovre…

Med kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

2018-12-13T10:52:38+00:00